УСЛУГИ

(Страницата е в процес на постоянна доработка)

_______________________________________________________________

ВОДЕНЕ НА КЛИЕНТИ ПО БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ

Предлагам услугите си като планински водач по българските планини. Рила, Пирин, Витоша или Балкана - Вие решавате! =) Разбира се, нищо не пречи да изкачим и някоя по-малко посещавана наша планина - като Руй или Люлин (не квартала), например. В таблицата по-долу ще намерите цените, с които работя. За групи от 12 и повече души, както и за пътувания, по-дълги от седмица, цените са по договорка.


Забележка: цените в таблицата са в лева, на човек. Групата поема и разходите на водача за храна, спане и транспорт (ако има такива), докато трае програмата.
_______________________________________________________________

ВОДЕНЕ НА КЛИЕНТИ ПО ПЛАНИНИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Изкачване на върхове в Македония - Титов връх, вр. Голям Кораб. При интерес от Ваша страна, моля свържете се с мен.

Изкачване на планини в Турция - вулкана Ерджийес - 3916 м; Медетсиз тепе (в Болкар планина) - 3524 м. Изкачванията могат да се комбинират с море и/или разглеждане на световно известната с чудатостите си Кападокия. Потърсете ме за индивидуална оферта.

Ерджийес, гледан от юг. В основата му се намира ски-курорт, който е изходната ни точка. По дългия ляв ръб се намира класическия маршрут, именно който следваме.

Тук виждаме Медетсиз тепе, първенецът на Болкар планина. Изгледът е от северозапад, по маршрута на слизане.
_______________________________________________________________

ОРГАНИЗИРАНИ МЕРОПРИЯТИЯ В ЕКОЛОГИЧЕН И СПОРТЕН ЦЕНТЪР (на територията на БЧК - с. Лозен)

На територията на Центъра се намират въжена градина, пътека за оцеляване и палатков бивак. Мястото вече се доказа като предпочитана алтернатива на зелени училища (за ученици) и тийм-билдинг събития (за служители на фирми). Елате да се позабавлявате и вие с нас! =)